POSTS
PORTFOLIO
ZOEK
Your address will show here +12 34 56 78
Betalen

Gemakkelijk en veilig betalen
 

Betaal uw bestelling gemakkelijk en snel met een van de volgende betaalmethodes: iDEAL, PayPal, Creditcard of Overboeking. Veiligheid is daarbij echter zeer belangrijk.

 

Al uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en voor de veiligheid maken wij gebruik van Secure Socket Layers (SSL), zodat derden uw gegevens niet kunnen zien. Om te zien of dit ook het geval is kun je klikken op het slotje links naast de url van deze website. 

 

Het merendeel van de betalingen worden verzorgd door onze Payment Service Porvider MOLLIE (www.mollie.nl). U zult deze naam dan ook tegenkomen tijdens het bestelproces en op uw eventuele bank of transactieoverzicht. 

 

iDEAL

Het is mogelijk met de volgende bank te betalen: ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. 

 

SEPA incasso

Door gebruik te maken van deze betaalmethode geeft u, als koper, Comsupply eenmalig of periodiek toestemming om het aankoopbedrag of abbonement van uw rekening af te schrijven. Comsupply mag dan zelf aan de bank opdracht geven om het bedrag te incasseren. 

 

Creditcard

Per creditcard betalen is mogelijk via Visa en Maestro. Zorg er voor dat u de gegevens invoert in de beveiligde SSL omgeving om de betaling te bevestigen. Op dat moment zal uw creditcard belast worden. 

 

Overboeking

Wanneer u heeeft gekozen voor de betaalmethode overboeking, dan zult u het bedrag moeten overmaken aan ons. Comsupply, IBAN: NL03ABNA0494305037, BIC: ABNANL2A. Nadat de betaling verwerkt is wordt de bestelling verzonden.