POSTS
PORTFOLIO
ZOEK
Your address will show here +12 34 56 78
Veel gestelde vragen

F.A.Q.
 

Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de contact pagina (klik hier). Om u mogelijk sneller te helpen kunt u op deze pagina lezen of uw vraag misschien al eerder gesteld is. U kunt hier onder dan direct het antwoord vinden.

Kan ik als particulier een bestelling plaatsen?

Op dit moment richten wij ons alleen op de zakelijke markt, B2B. Tijdens het bestel proces moet er ook verplicht een KVK en BTW nummer ingevuld worden, anders kunnen wij de bestelling niet in behandeling nemen.

Wat als het bestelde product defect aankomt?

 

Als u het bestelde product defect ontvangt, kunt u het beste direct actie ondernemen. Neem contact met ons op door het formulier op onze retouren pagina in te vullen.

Hoe kan ik betalen?

U kunt eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, SEPA incasso, Creditcard en Overboeking. Nadat de betaling succesvol is ontvangen zal uw bestelling worden verzonden.

Kan ik mijn bestelling ook af komen halen?

Helaas is het niet mogelijk uw bestelling bij ons te komen afhalen. Het centrale magazijn bevindt zich namelijk niet op onze vesting. Uiteraard kunnen wij uw bestelling naar iedere locatie binnen Nederland versturen.